Hlavní obsah

Manželé z Michiganu čekají čtrnácté dítě. Po třinácti chlapcích doufají v holčičku

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Manželé Jay a Kateri Schwandtovi žijí v pětitisícovém městečku Rockford v americkém státě Michigan. Pokud byste někdy zavítali do okolí jejich domu, neměl by vás překvapit zvýšený počet chlapců a mladíků, kteří se jmenují Schwandt. Všechno jsou to jejich synové. Nyní pár čeká čtrnácté dítě. „Chtěli bychom holčičku,“ říkají manželé s tím, že tohle dítě je už asi jejich poslední.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Mysleli jste si, že zapamatovat si jména sedmi trpaslíků je těžké? Zkuste tohle: Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinnie, Calvin, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker a Francisco. To jsou jména všech synů manželů Schwandtových. Nejstaršímu je 24, nejmladšímu budou letos dva roky.

V dubnu se manželům narodí další dítě. Pohlaví znát nechtějí, i když jejich přání je jasné. „Přál bych si, aby to byla holčička, ale myslím si, že nám to prostě není dáno,“ smál se Jay v rozhovoru pro regionální televizi WOOD-TV.

Manželé Schwandtovi se svými třinácti syny

Dalšího dítěte se manželé už opravdu nebojí. „Z mého pohledu je jedno, jestli máte tři děti nebo deset,“ sdělila budoucí čtrnáctinásobná maminka Kateri. „Je to jen víc chaosu a víc zvuků. Nic, na co bychom už nebyli zvyklí,“ dodala s nadsázkou.

Schwandtovi si myslí, že dítě, které se narodí v dubnu, je jejich poslední. Jenže to už říkali, když se jim narodil před dvěma lety Francisco. Manželé tvrdí, že už je pro ně těžké představit si domov bez batolete.

Podle CNN je pravděpodobnost, že se vám narodí 13 chlapců v řadě 1 ku 8000. Kdo ví, v dubnu se tato rekordní řada možná ještě prodlouží.

Reklama

Výběr článků

Načítám