Hlavní obsah

Italský pošťák se osm let flákal, v garáži měl přes půl tuny nedoručených dopisů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté v italském městě Vicenza zadrželi šestapadesátiletého zaměstnance pošty, který se osm let neobtěžoval s doručováním zásilek tamním obyvatelům a namísto toho je hromadil ve své garáži. Policie v ní podle deníku Il Messaggero nalezla neuvěřitelných 573 kilogramů nedoručené korespondence.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Itálii zatkli pošťáka, který měl v garáži přes půl tuny nedoručených zásilekVideo: Reuters

 
Článek

Jestliže obyvatele italské Vicenzy dosud trápil problém s nedoručováním poštovních zásilek, nyní už vědí, kdo za to může.

Tamní policisté totiž nalezli 573 kilogramů korespondence, která namísto svých adresátů skončila v garáži nezodpovědného pošťáka.

Ten se s doručováním zásilek údajně neobtěžoval celých osm let, a vytvořil tak prozatím největší sbírku korespondence, která byla policií v Itálii zabavena. Obsahovala například účty za energie, bankovní výpisy, staré telefonní seznamy nebo politické propagandistické zásilky z regionálních voleb v roce 2010.

Skrýš se údajně provalila poté, co dobrovolníci jednoho z recyklačních center vyklízeli jinou garáž, která dříve rovněž patřila pachateli, a nalezli tam 25 žlutých boxů plných poštovních zásilek.

Tamní pošta přislíbila, že všechny dopisy budou, ač s několikaletým zpožděním, doručeny původním adresátům.

Reklama

Výběr článků

Načítám