Hlavní obsah

Na dálnici pršely peníze, policie musela zastavit dopravu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nestává se příliš často, že prší peníze. Na dálnici v americkém státě Illinois v úterý odpoledne se to ovšem stalo, a to jen několik málo okamžiků poté, co vylétly z havarovaného osobního vozu. Policie okamžitě uzavřela místo nehody, při které naštěstí nebyl nikdo vážně zraněn, a peníze byly do hodiny sesbírány.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Posbírat všechny peníze rozsypané po dálnici trvalo hodinuVideo: WCIA 3 NEWS, AP

 
Článek

Ford Escape byl podle policejního vyjádření napěchovaný penězi z výherních automatů. Řidič byl podle všeho dychtivý dostat se do cíle včas a řítil se po dálnici příliš vysokou rychlostí.

Zhruba tři kilometry od městečka Mahomet ztratil nad vozem kontrolu, vrazil do svodidel a nakonec se srazil s dalším vozidlem. Oba řidiči havarovaných vozů naštěstí z nehody vyvázli jen s lehkými zraněními.

Posbírat všechny peníze trvalo více než hodinu. Agentury už nezmiňují, kolik bankovek se ztratilo nebo bylo zničeno.

Proti řidiči, který peníze převážel, už policie vznesla obvinění z překročení rychlosti a nepřizpůsobení řízení stavu vozovky.

Nedobře dopadla nehoda ještě pro třetího řidiče, který se k nehodě přimotal a ve snaze vyhnout se nehodě skončil se svým Fordem SUV v příkopu. Policie totiž zjistila, že muž má zabavený řidičský průkaz a neplatí povinné ručení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám