Hlavní obsah

Policista upadl na zledovatělé silnici, jen těsně ho minulo neovladatelné auto

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hurst

Policista Jonathan Cramer z amerického Texasu měl na Silvestra obrovské štěstí. Při hlídce na rychlostní komunikaci si všiml, že se na něj řítí po zledovatělé vozovce auto. Když mu však chtěl uhnout, podklouzly mu nohy a on spadl. Vozidlo ho naštěstí o kousek minulo, informovala agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Zledovatělá silnice potrápila řidiče i policistuVideo: Hurst Police Dept., AP

 
Článek

Kuriózní incident natočila ve městě Hurst kamera ve služebním voze. „Viděl jsem auto, jak začalo klouzat po silnici,“ uvedl strážník. Chtěl proto poodstoupit stranou, jenže na ledu uklouzl i on. Ještě když seděl na zemi, projel kolem něj automobil; jen taktak, že stihl uhnout rukama, o které se opíral. „V poslední vteřině to řidič zvládl trochu stočit doprava, takže jsem stačil uhnout a dát pryč i ruce,“ dodal.

Východ Spojených států zasáhla v posledních dnech mohutná sněhová bouře, která s sebou přinesla i velmi nízké teploty. Například v pobřežním městě Revere v Massachusetts zamrzly zatopené silnice a led v nich uvěznil řadu automobilů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Při zimní bouři v Massachusetts zamrzla auta na zaplavených silnicíchVideo: Reuters

Reklama

Výběr článků

Načítám