Hlavní obsah

Objímající se čtyřčátka dobývají svět, za pár dnů je vidělo přes 40 miliónů lidí

Novinky, zkr
Hythe

Když matka jednovaječných čtyřčat Beth Webbová z kanadského Hythe natočila na Nový rok své jedenapůlroční dcery, netušila, jak obrovský zájem tím vyvolá. Záběry stále dokola se objímajících holčiček v dupačkách od 2. ledna, kdy video zveřejnila na sociální síti, vidělo přes 40 miliónů lidí po celém světě.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jedenapůlletá čtyřčata se objímala pořád dokolaVideo: AP

 
Článek

Objímací maratón vypukl spontánně poté, co se Abigail, Emily, Grace a McKayla společně dívaly na disneyovku Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa, píše server listu The Daily Herald Tribune. „Jeden pár sester se začal objímat a pak se zapojily všechny a dělaly to dokola a dokola. Vždycky se sice na chvíli vrátily ke hraní, ale pak se znovu začaly objímat,“ uvedla Webbová s tím, že úsměvné počínání holčiček trvalo asi 15 minut.

Takové projevy náklonnosti zatím matka u svých čtyřčat, která se narodila v květnu 2016, nezpozorovala. Běžně se spíše perou o hračky. A příštích zhruba 15 let to podle Webbové asi nebude o moc lepší. „Umím si představit, že spolu budou bojovat dál. Třeba o to, která půjde první do koupelny.“

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám