Hlavní obsah

Hasič se na ledě probořil i se zachraňovaným psem

Záchrana uvázlého psa se uskutečnila na konci listopadu v kanadské provincii Saskatchewan. Majitelé nechali svého čtyřnohého kamaráda běhat po zamrzlé řece, zvíře se však propadlo a zůstalo v ledové vodě uvězněno. Přivolaným hasičům se ho však naštěstí podařilo zachránit.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hasiči zachraňovali uvázlého psaVideo: Reuters

 
Článek

Nebohý pes se při procházce se svými majiteli rozhodl prozkoumat zamrzlou řeku, zvědavost se mu však tentokrát vymstila.

Led totiž nebyl dostatečně silný a zvíře skončilo v ledové vodě. Protože uvázlo daleko od břehu, zoufalí majitelé mu nemohli pomoct, a tak zavolali hasiče.

Těm se jejich čtyřnohého kamaráda naštěstí podařilo zachránit. Jak ukazují záběry, jeden z hasičů se po ledě plazil za psem, zatímco druhý jej držel pomocí připevněného lana. V jednu chvíli se pod hasičem dokonce led prolomil, muž se však z nesnází dokázal dostat a uvázlému psovi zachránil život.

Hasiči následně zveřejnili video na Facebooku, kde zaznamenalo obrovský úspěch. Dosud získalo více než 115 tisíc zhlédnutí. Hasiči rovněž poprosili, aby lidé drželi své děti a domácí mazlíčky dál od řeky, neboť led je velmi tenký a na místě hrozí nebezpečí.

Reklama

Výběr článků

Načítám