Hlavní obsah

Údajně největší koulovanou na světě zrušili kvůli nepřízni počasí. Sněžilo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zábavním parku Six Flags v americké Atlantě měli na uplynulý víkend velké plány. V sobotu odpoledne chtěli uspořádat největší koulovanou s umělými sněhovými koulemi na světě. Organizátoři však na poslední chvíli museli plánovanou akci zrušit. Ironií je, že důvodem byla skutečná sněhová vánice, napsal server Independent.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Atlantská pobočka největšího řetězce zábavních parků na světě zvala na událost zejména rodiny s dětmi. Předpokládalo se, že by se akce mohlo zúčastnit až tisíc lidí, což by z ní údajně udělalo největší koulovanou s umělými koulemi na světě.

Ty nejsou na rozdíl od těch reálných z ledu, nýbrž ze speciálního měkkého materiálu. Při jejich výrobě se bralo na vědomí zejména to, aby se při následné koulovačce nikomu nic nestalo.

Park Six Flags na svém Twitteru dokonce lákal fotkou se zasněženými horskými dráhami, když však v sobotu začalo skutečně sněžit, plánovanou akci tam zrušili.

„S ohledem na nevlídné počasí je dnes park uzavřen a pokus o zdolání rekordu se konat nebude. Vaše bezpečnost je naší hlavní prioritou!“ napsali zástupci parku ve svém prohlášení na Facebooku.

Reklama

Výběr článků

Načítám