Hlavní obsah

Britští princové si zahráli v nových Hvězdných válkách

Novinky, mšv

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový díl Hvězdných válek jde do kin zhruba za měsíc. Kromě známých tváří se tam mihnou také příslušníci britské královské rodiny, princové Harry a William. Novinářům to řekl jeden z hlavních představitelů herec John Boyega, píše BBC.

Foto: Profimedia.cz

Do studií zavítali princové Harry (vlevo) a William loni v dubnu.

Článek

Boyega ve filmu hraje vojáka galaktického impéria, kterým se říká stormtroopeři. Britský herec uvedl, že si zahrál ve scéně, kde se v kostýmech stormtrooperů objevili mimo jiné oba princové. Příslušníci královské rodiny natáčení filmu s podtitulem Poslední z jediů navštívili v dubnu loňského roku. V kostýmech se pravděpodobně objevili proto, aby jejich přítomnost na place nevyvolala zbytečný rozruch.

Ještě loni se Boyega k účasti obou princů odmítl vyjádřit, píše server BBC. Princové totiž britská studia Pinewood Studios navštívili v rámci oficiální prohlídky. Ani sekretáři obou princů, ani mluvčí společnosti Disney, která značku Star Wars (Hvězdné války) vlastní, se ovšem k informaci zatím nevyjádřili.

V nadcházejícím díle Hvězdných válek si nicméně podle BBC střihli roličky také herec Tom Hardy nebo zpěvák Gary Barlow z Take That.

Reklama

Výběr článků

Načítám