Hlavní obsah

Američanka má půlmetrové nehty, lakuje si je týden

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ayanna Williamsová z amerického Houstonu se chlubí nejdelšími nehty na rukou na světě. Každý z nich měří kolem půl metru, celková délka tedy činí neuvěřitelných pět metrů, což ji zařadilo do nejnovějšího vydání Guinnessovy knihy rekordů. O světovém unikátu informoval deník Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Ayanna Williamsová.

Článek

Williamsovou k pěstování nehtů inspiroval před 23 lety kamarád, od té doby je nechává růst. Daily Mailu prozradila, že s tím ani nehodlá přestat. Dále také přiznala, že největší každodenní výzvou je pro ni natažení kalhot.

Zatímco u širšího okolí budí nehty velkou pozornost, její přátelé a rodina si myslí, že je to vcelku normální. Williamsová o nehty pečuje, denně používá antibakteriální mýdlo a kartáček na nehty, aby byly čisté. Svoji chloubu si rovněž maluje a lakuje, kompletní zkrášlení jí však zabere týden.

„Chci svým dětem ukázat, že ať už si přejí cokoliv, můžou to dokázat. Vyžaduje to odvahu, disciplínu a trpělivost, ale všechno je možné. Jsem nadšená a poctěná. Ani v těch nejdivočejších snech jsem si nepředstavovala, že bych se mohla zapsat do Guinnessovy knihy rekordů,“ přiznala Williamsová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám