Hlavní obsah

Žena kyprých tvarů se dala na pole dance, teď ho vyučuje

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cítit se sexy může opravdu každý. Bez ohledu na typ těla, schopnosti, pohlaví či velikost. Důkazem je americká tanečnice s přezdívkou Ro’Yale, která i navzdory svým kyprým tvarům vede lekce moderní taneční disciplíny pole dance. O tanečnici z Atlanty informoval britský list Metro.

Foto: Profimedia.cz

Tanečnice pole dance Ro’Yale.

Článek

Ro’Yale, též známá jako Da Queen of Curves, tvrdě pracuje na tom, aby všem ukázala, že pole dancingu se může věnovat úplně každý.

Američanka poprvé navštívila lekci pole dance poté, co se rozešla se svým manželem a začala se sama sebe ptát, kým vlastně je. Po několika lekcích si uvědomila, že na svoji otázku už zná odpověď.

Její instruktorka a zároveň vedoucí tanečního studia Fiya Startaová si jejího talentu a vášně ihned všimla. Když jí po čase Ro’Yale navrhla, že by měla založit taneční lekce speciálně pro ženy větších velikostí, Fiya Startaová souhlasila. Kromě toho jí nabídla, aby tyto lekce sama vedla.

Foto: Profimedia.cz

Ro’Yaleová je instruktorkou pole dance.

„Když jsem dostala email s nabídkou práce na pozici instruktorky, byla jsem skutečně nadšená a šokovaná zároveň. Všichni věděli, že jsem chtěla do studia přinést něco nového. Něco, co tu ještě nebylo,” popisuje pro britský list Metro své pocity Ro’Yale.

Měla těžké období, pole dance jí pomohl

Ro’Yale práci přijala a začala pracovat na vytváření prvních lekcí. „Než jsem s pole dance začala, myslela jsem, že to bude jednoduché. Neuvědomila jsem si, že člověk potřebuje hodně síly a schopnost ovládat své tělo,” popisuje Ro’Yale.

„Rozhodla jsem se však, že do toho půjdu, protože jsem stála před velkým milníkem. Blížila jsem se ke třicítce a rozešla jsem se se svým manželem. Potřebovala jsem proto dělat něco zábavného,” doplňuje.

Její lekce se nakonec setkaly s obrovskou popularitou. Nyní vyučuje mnoho dalších žen kyprých tvarů, které by předtím ani nenapadlo s touto taneční disciplínou začít.

„Je mi teď mnohem lépe. Díky pole dance se cítím silnější,” uzavírá Ro’Yale.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám