Hlavní obsah

Žena z Filadelfie ukradla taxík. Chtěla v něm vozit pasažéry

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když filadelfští policisté dostali minulý týden v noci ze středy na čtvrtek hlášení o přepadení a odcizení taxíku, netušili ještě, že se stanou svědky docela zvláštního případu. Ukradený vůz se jim podařilo dopadnout během půl hodiny. Za volantem seděla pětašedesátiletá žena, která zrovna vyzvedla svoje první rito.

Foto: Profimedia.cz

Betty Thomasová chtěla v ukradeném taxíku vozit zákazníky (ilustrační foto).

Článek

Podle všeho si žena jménem Betty Thomasová zavolala vůz taxislužby Freedom Taxi ke svému bytu kolem půl jedenácté večer. Chtěla se nechat odvézt do kasina SugarHouse, ale nakonec tam taxík nedojel.

„Během cesty Thomasová požádala řidiče, aby jí zastavil na benzínové stanici na Broad Street,“ uvedl pro stanici CBS filadelfský policejní náčelník Scott Small. Thomasová tvrdila, že má žízeň a potřebuje si koupit něco k pití. Když řidič viděl, jak žena kulhá a pohybuje se pomalu, vystoupil z auta a nabídl jí pomoc.

 Zastavila hned prvním zákazníkům

Podle záznamu z bezpečnostních kamer pak dvojice strávila další hodinu v taxíku. Pak se Thomasová s řidičem začali o něčem hádat. Opět vylezli z auta a ženu rázem opustily problémy s chozením. Skočila za volant a s taxíkem odjela.

Thomasová urazila sotva pár bloků, když na ni zamávala třiadvacetiletá žena se svým desetiměsíčním dítětem. Falešná taxikářka tak získala své první zákazníky. Nakonec byli i poslední. Policisté Thomasovou zadrželi o půl hodiny později o několik dalších ulic dál.

Žena byla okamžitě zadržena a obviněna z krádeže a nedovoleného použití vozidla. Scott Small uvedl, že filadelfští policisté se s tak bizarním případem odcizení vozidla ještě nesetkali.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám