Hlavní obsah

Muž uvízl v bankomatu. Zdířkou na účtenky posílal prosby o záchranu

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opravář z texaského přístavního města Corpus Christi zažil chvíle absolutní bezmoci, když byl nedopatřením zamknut uvnitř malé servisní místnosti těsně za bankomatem. Naštěstí tam strávil pouhé dvě hodiny, než dorazila pomoc. Musel si ji ale zavolat velmi netradičním způsobem.

Muž uvízl v místnosti za bankomatem, vystrčil z něj ale lístek s prosbou o pomocVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Pokud by se člověk ocitl v podobné situaci, napadlo by ho asi jediné. Sáhnout po mobilu a pomoc si zavolat. Jenže opravář si bohužel nechal svůj telefon v autě. Naštěstí měl při sobě papír a pero, a tak mohl alespoň napsat lístek.

„Prosím, pomozte. Jsem tu uvězněn a nemám telefon. Zavolejte šéfa,“ stálo v zoufalém vzkazu. Opravář ho vystrčil otvorem pro účtenky vždy, když si někdo u bankomatu vybíral peníze.

Během následujících minut se u stroje zastavila spousta lidí. Většina si ale myslela, že je to jenom hloupý vtip. Až po dvou hodinách kdosi konečně zavolal policii. Strážníci za pár minut přijeli na místo, i oni považovali vzkaz za nepovedený žertík.

„Pak jsme ale zaslechli slabý hlas volající o pomoc,“ uvedl pro televizi CBS zasahující strážník Richard Olden. V tu chvíli policisté věděli, že uvnitř je opravdu muž v nesnázích. Vyrazili dveře místnosti a opraváře po dvou hodinách osvobodili.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám