Hlavní obsah

Rozdováděný Corbyn při oslavě volebního úspěchu málem plácl kolegyni přes prso

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Rozradostněný vůdce labouristů Jeremy Corbyn si chtěl na oslavu velkého úspěchu v parlamentních volbách plácnout se svou kolegyní, nešťastně však minul. Namísto na ruce spolustranice Emily Thornberryové totiž jeho otevřená dlaň málem skončila na jejím ňadru. Faux pas zachytily kamery.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Jeremy Corbyn málem plácnul kolegyni do ňadraVideo: AP

 
Článek

„Jeremy Corbyn právě předvedl nejlepší plácnutí všech dob,“ konstatoval například uživatel Twitteru Jonno Turner. A další komentáře se nesou v podobném duchu.

„To Corbynovo plácnutí bylo na celých volbách nejlepší,“ napsal další uživatel. Dlužno podotknout, že jak Corbyn, tak Thornberryová zachovali chladnou hlavu a přešli humorný přehmat s typickým britským klidem.

To, že předseda labouristů Corbyn baví Británii, potažmo celý svět, mu nejspíš ale nepomůže. Volby i přes ztrátu 12 křesel vyhráli konzervativci a premiérkou se zřejmě stane znovu Theresa Mayová. Ta jedná se severoirskými unionisty o podpoře nového kabinetu. Už také požádala královnu o pověření k sestavení vlády. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám