Hlavní obsah

Muž skočil do jedoucího auta, jehož řidič dostal záchvat

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké pochvaly od policie se dočkal jeden Američan za svou pohotovou reakci. Bez váhání vyběhl ze svého vozu a okénkem skočil do pomalu jedoucího auta, jehož řidič dostal záchvat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž skočil okénkem do jedoucího auta, jehož řidič dostal za volantem záchvatVideo: Dixon Police Department, AP

 
Článek

Randy Tompkins jel v pátek po silnici ve městě Dixon ve státě Illinois, když v tom spatřil, jak přímo na něj jede v protisměru auto. Vycouval proto do druhého směru a vydal se k vozu, protože jeho řidič byl očividně v nesnázích.

Tompkins se neobtěžoval s otevíráním dveří a do auta skočil okénkem. Vůz zastavil a řidiči strčil do úst dva prsty, aby mu nezapadl jazyk, napsala agentura AP.

Celou situaci zachytila palubní kamera policejního vozu, který místem zrovna také projížděl. Tompkins pak počkal na místě společně s policisty až do příjezdu ambulance, která indisponovaného řidiče odvezla do nemocnice.

Policie poté jeho čin vyzdvihla na Twitteru, když ho pochválila za to, že se vydal na pomoc cizímu člověku.

Reklama

Výběr článků

Načítám