Hlavní obsah

Řidič couval na dálnici, nedopadlo to dobře

Novinky, Barbora Sirová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Snad každému řidiči se někdy stane, že mine svůj dálniční výjezd. A každý ví, že dostat se k němu zpátky bývá pěkná otrava. Za takovou chybu se platí nejen zpožděním, ale i zbytečně najetými kilometry. Se svérázným řešením proto přišel tento muž z Číny. K exitu, který přejel, se zkrátka rozhodl zacouvat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič couval na dálnici, způsobil několik dopravních nehodVideo: Reuters

 
Článek

Couvat za bílého dne na poměrně plné dálnici by většinu lidí nikdy nenapadlo. K incidentu, při němž se řidič snažil zacouvat k výjezdu, který přejel, došlo na čínské rychlostní silnici z Šen-jangu do Chaj-kchou.

Neomalený manévr řidiče v červeném autě zachytily bezpečnostní kamery. Couvat se rozhodl v momentě, kdy se nacházel v nejrychlejším pruhu. Prvním dvěma autům jedoucím bezprostředně za ním se podařilo couvajícímu vozidlu vyhnout, další dvě už však měla namále a při jeho předjíždění do sebe lehce nabourala.

Řidič červeného auta však nadále pokračoval v couvání. Zastavil ho až tvrdý náraz jednoho z dalších aut, kterému se už vyhnout nepodařilo. Nicméně celý incident se nakonec obešel bez jediného zranění. Ohrožující řidič dostal pokutu v přepočtu necelých 700 korun, přišel o všechny body a policie mu dočasně zabavila řidičský průkaz, uvedla agentura Reuters.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám