Hlavní obsah

Američan opustil svět ve víře, že Trumpa sesazují z postu prezidenta

Právo, mcm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Michael Garland Elliott umíral spokojeně. Byl totiž přesvědčen, že prezident Donald Trump je už blízko svému pádu. Postarala se o to žena umírajícího Teresa, která mu těsně před smrtí sdělila, že Trump už čelí impeachmentu čili řízení, které může vyústit v jeho sesazení.

Foto: Evan Vucci, ČTK/AP

Donald Trump

Článek

„Viděla jsem, že je to jeho poslední chvíle. Věděla jsem, že mu to přinese útěchu – a opravdu přineslo. Pak vydechl naposledy,“ řekla Elliotová podle newyorského listu The Daily News

Na dotaz, zda nelituje, že muži (75) v poslední chvíli lhala, prohlásila: „To určitě ne. Pokud jsem se s ním mohla rozloučit se šťastnou zprávou, proč bych to neudělala?“

Pak s nadějí v hlase dodala: „A možná se nakonec ukáže, že to nebyla lež.“ Manžel, kterého označila za „závisláka na zprávách“, podle ní často vyjadřoval nelibost nad nynějším prezidentem USA. „Nenáviděl jeho zasr...né panděro,“ řekla. Trumpovi odpůrci tvrdí, že už vyvstala celá řada důvodů pro zahájení impeachmentu, zejména kvůli vztahům jeho volebního týmu s Rusy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám