Hlavní obsah

Letní brigáda snů: spaní v luxusních vilách a ještě statisícová odměna

Novinky, jky

Hledáte nějakou brigádu na léto? Pokud by vám nevadilo tři měsíce v kuse cestovat, psát o tom, fotit a natáčet videa, zbystřete. Do čtvrtka totiž můžete natočit a odeslat minutové video, ve kterém musíte autory nabídky oslovit svými schopnostmi. Pokud nemáte potíže s projevem v angličtině a plat 10 tisíc dolarů (cca čtvrt miliónu korun) měsíčně se vám zdá v pořádku, měli byste asi rychle sáhnout po kameře.

Foto: Profimedia.cz

Testovat luxusní ubytování po celém světě - to se jeví jako parádní letní brigáda. Ilustrační foto

Článek

Pro někoho je představa tří měsíců strávených na cestách včetně značného množství dlouhých přeletů noční můrou. Pro značné množství mladých lidí, kteří mají slušnou jazykovou výbavu, jde naopak o nabídku, pro kterou by se rozkrájeli.

Představte si haldu probuzení v luxusních vilách po celém světě. Náplní práce pod společností Third Home je totiž zkoušení 12 různých dovolenkových domů po celé planetě.

Tato vskutku parádní brigáda sice trvá jen tři měsíce, ale ve hře je také docela zajímavá finanční suma. Ten, kdo projde úspěšně selekcí zájemců, si vydělá celkem 30 tisíc amerických dolarů, tedy zhruba tři čtvrtě miliónu korun.

Skvělý písemný projev

Společnost hledá bloggera, který by byl schopný cestovat po hyperluxusních sídlech, psát o nich, fotografovat svůj pobyt a natáčet nejrůznější videa. To vše samozřejmě proto, aby se ve výsledku o těchto ubytováních více mluvilo a dostaly se informace k více lidem.

Abyste měli šanci uspět, potřebujete vyjma plynulé angličtiny také rozumět trhu s luxusním zbožím a vědět něco o hoteliérském řemesle. Pokud jste plnoletí a máte skvělé písemné vyjadřování v angličtině, můžete zkusit své štěstí. Ale pozor, čas máte jen do čtvrteční půlnoci místního amerického času (která udeří v pátek v osm ráno toho českého). Více informací najdete zde.

Reklama

Výběr článků

Načítám