Hlavní obsah

Nepovedené vystoupení udělalo z psíka hvězdu

Novinky, vps

Zazářit se dá díky úspěchu, ale slávu může přinést i selhání. Jen musí být tak roztomilé, jako bylo nepovedené vystoupení jack russel teriéra jménem Olly, jemuž se nevydařil dovednostní běh na psí soutěži. Zvíře to nahradilo svým obrovským entuziasmem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Olly do toho šel naplnoVideo: The Kennel Club, Reuters

 
Článek

Olly se minulý pátek na soutěži v Birminghamu dostal do problémů už na jedné z prvních překážek. Narazil do laťky, kterou měl přeskočit, a následně nepříjemně dopadl na zem.

To ho ale ani v nejmenším nezastavilo a nadšeně pokračoval dál.

Se správným proběhnutím překážek si nedělal moc velké starosti. Dvakrát také vypadl z rytmu a zajímal se spíš o to, co se děje v publiku.

Obecenstvo i komentátoři se dobře bavili, stejně tak brala celou věc sportovně majitelka psíka Karen Parkerová, která ho soutěží vedla. Ollyho si totiž vzala z útulku a jeho účast v klání brala jen jako zpestření.

„Ráda bych řekla, že byl trochu zdivočelý, ale to by nebyla pravda. Tohle je jeho normální chování. Miluje běhání a hraní a myslím, že bylo vidět, jak moc si to užíval,“ citovala Britku agentura Reuters.

Olly se stal během pár dní internetovou hvězdičkou, jeho roztomile neobratné vystoupení už vidělo jen na YouTube přes šest miliónů lidí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám