Hlavní obsah

Varoval kolegu, ať opustí kancelář. Vzápětí do ní naboural náklaďák

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wej-nan

Velkou dávku duchapřítomnosti prokázal muž, který varoval svého kolegu před blížícím se nebezpečím. Přitom měl sám co dělat, aby unikl před katastrofou. Číňan totiž spatřil náklaďák, který se řítí na kancelář jeho kolegy. Na poslední chvíli do ní proto vběhl, aby spolupracovníka upozornil, informovala agentura Reuters.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Do kanceláře naboural náklaďák, zaměstnanec utekl v poslední chvíliVideo: AP

 
Článek

K dramatické události došlo v čínském Wej-nanu 16. února. Na záběrech z bezpečnostní kamery na služebně je vidět, jak najednou začnou pracovníci venku prchat. V tom do místnosti na okamžik vtrhne muž v uniformě a vzápětí za ním vyběhne i zaměstnanec, který do té doby stál nic netuše u svého stolu.

Tři vteřiny poté, co oba muži opustí kancelář, do ní najede plnou rychlostí nákladní automobil, kterému podle tamních médií selhaly brzdy. Řidič se rozhodl minimalizovat rizika a zastavit neovladatelný vůz o budovu. Incident si nakonec vyžádal jedno lehké zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám