Hlavní obsah

Reality show s nejroztomilejšími účastníky se stala hitem

Pokud už vás všemožné reality show omrzely a mysleli jste si, že už tvůrci nemůžou přijít s ničím novým, byli jste na omylu. Na Islandu slaví obrovský úspěch pořad, který zachycuje život čtyř obyvatel jednoho domu. To by samozřejmě nebylo nic převratného, kdyby těmi obyvateli nebyla čtyři koťata.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Hvězdami islandské reality show jsou skutečné kočkyVideo: Reuters

 
Článek

Pořad se jmenuje Keeping Up With Kattarshians, což je narážka na americkou reality show Keeping Up With Kardashians, která proslavila členy stejnojmenné rodiny. V centru dění jsou v něm ale místo sester Kardashianových čtyři opuštěná koťata žijící ve speciálně vytvořeném domku, uvedla agentura Reuters.

Ačkoliv show nezřídka postrádá spád, protože malé šelmy stráví hodně času spaním a podřimováním, diváci si ji oblíbili. Zpravodajskému webu Nútíminn, na němž stream z celkem tří kamer běží, dokonce zajistil největší návštěvnost v historii.

Úspěch pořadu překvapil i samotné tvůrce, kteří ho připravili ve spolupráci s islandským spolkem na ochranu koček původně jako cestu, jak najít koťatům nový domov. Od nápadu k realizaci ale nevedla krátká cesta.

„Trvalo nám asi rok, než jsme to dali všechno dohromady. Chtěli jsme totiž, aby daly souhlas všechny zodpovědné úřady,“ uvedla pro web Vice autorka pořadu Inga Lind Karlsdóttirová.

Kromě ohlasu u diváků uspěl pořad i v původní myšlence – všechna čtyři původní koťata našla nový domov. Před kamerami je nahradila nová čtveřice, jež už také čeká na stěhování k novým majitelům. Projekt pokračuje i nadále, připravena už jsou další čtyři koťata.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám