Hlavní obsah

Když počasí poručí. Kanaďanka se kvůli zledovatělé cestě nemohla dostat do auta

– Kanada

Video, kdy se mladá žena několik dlouhých minut snažila zoufale nastoupit do svého vozu, ale kvůli zledovatělé příjezdové cestě neustále padala na zem, se stalo internetovým hitem. Během dvou týdnů ho vidělo přes milión lidí. Část z výtěžku z nahrávky chce její rodina věnovat na dobročinné účely.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celý svět se směje. Kanadská řidička nemohla nastoupit kvůli zledovatělé cestě do autaVideo: Reuters

 
Článek

Kanaďance Suzanne Charterové podkluzovaly na zledovatělé příjezdové cestě nohy. I když její otec stále pevně, ona ne a ne se postavit. Nohy se jí rozjížděly na všechny strany. Otec dívku pevně držel a po vydatném snažení se mu podařilo dostat ji až za volant.

Video má takový úspěch hlavně díky až hysterickému záchvatu matky. Podle sestry nešťastnice Caroline Charterové je matčin smích nakažlivý. „Od zveřejnění videa se ozvalo mnoho lidí, které sdílelo stejné příběhy. Navíc radostný smích jim prý pomohl se vyrovnat s některými nepříjemnými zážitky,“ řekla pro agenturu Reuters Caroline.

Mladou Kanaďanku také napadlo matčin smích nabídnout v obchodu Apple iTunes jako vyzvánění. Část výtěžku z prodeje vyzvánění hodlá rodina darovat na charitu pro mentálně postižené.

Kanadská provincie Ontario byla mrazem a mrznoucím deštěm zasažena během svátečního období.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám