Hlavní obsah

Člen britské královské gardy ukázal, že má srdce na správném místě

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Windsor

Když se čtyřletý Marshall Scott vydal 4. ledna se svou matkou na hrad Windsor ve Velké Británii, ani jeden z nich netušil, co se tam stane. Malý fanoušek britské královské gardy přihlížel střídání stráží, při tom měl na sobě věrnou kopii jejich uniformy. Reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Člen britské královské gardy se vyfotil se čtyřletým chlapcemVideo: AP

 
Článek

Chlapec stál přímo u brány, kam se vracela čtyřčlenná hlídka. Když ho strážci míjeli, Marshall jim precizně zasalutoval. Jeho idoly ho bez povšimnutí minuli a tři z nich vešli dovnitř do dveří. Čtvrtý, svobodník Paul Edden, se ale najednou otočil a šel zpět. Pokynul chlapci, aby k němu přistoupil blíž a nechal se s ním vyfotit.

„Když jsem uviděl Marshalla v uniformě, byl jsem hrdý na to, co dělám. Vzpomněl jsem si na dobu, kdy jsem byl mladší a chtěl jsem se také vyfotit s gardistou. A zkrátka jsem si řekl, že mu dám šanci, aby měl na památku fotografii,“ citoval Eddena server listu Metro.

Situaci ještě umocňoval fakt, že chlapec právě slavil své čtvrté narozeniny. Jak uvedla jeho matka Imogen Scottová, její syn nemohl dostat lepší dárek. A ještě k tomu svobodník malého Marshalla pozval i s celou rodinou na prohlídku hradu.

Reklama

Výběr článků

Načítám