Hlavní obsah

Zaparkovat malé auto byl pro ženu problém. Bojovala s ním přes sedm minut

Novinky, mšv

O ženách se často vtipkuje, že jsou mizerné řidičky. K prolomení tohoto stereotypu rozhodně nepřispěla motoristka z britského Surrey, která se déle než sedm minut snažila své malé auto zaparkovat na místě dvakrát tak velkém. Po mnoha manévrech se jí to nakonec podařilo. Video jejího snažení pořídil muž, který v tu dobu seděl s kolegou ve svém autě, a oba se situací náramně bavili.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Britské řidičce se sedm minut nedařilo zaparkovatVideo: AP

 
Článek

Lee Smith v době, kdy se zoufalá řidička snažila zaparkovat, obědval v autě a příležitost k natočení podívané si nemohl nechat ujít. „Něco takového jsem v životě neviděl. Tím parkováním tedy neprokázala ženám moc velkou službu,“ komentoval Smith komickou situaci.

Řidička se několikrát snažila najet na místo, vytočit se a následně celou akci zopakovala ještě několikrát. V jednu chvíli dokonce vystoupila z auta, aby vysadila staršího spolujezdce a ten tak zbytečně nečekal, než bude dokonáno. „Myslím, že jsem se na silnici s ničím vtipnějším ještě nesetkal. Kdyby se jí ty manévry nepovedly jednou nebo dvakrát, asi by na tom nebylo nic zvláštního. Ale ona to zkoušela opravdu přes sedm minut,“ dodal Smith.

Příběh měl ale šťastný konec, žena nakonec zaparkovala a Smith s kolegou měli alespoň k obědu i zábavu. Oba muži by ženě propříště doporučili, aby si v budoucnu vzala na cestu někoho, kdo jí auto zaparkuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám