Hlavní obsah

V Los Angeles frčí nový tanec inspirovaný Bollywoodem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Milióny lidí po celém světě zaplní v lednu fitness centra, aby se zbavili kil nabraných o svátcích. V Los Angeles přišli instruktoři s novou metodou hubnutí a zároveň odreagováním. Nechali se inspirovat Bollywoodem.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Los Angeles frčí nový tanec inspirovaný BollywoodemVideo: AP

 
Článek

Tanec Bollywood se tak stal nejnovějším výstřelkem fitness center v LA. Zahrnuje spoustu druhů pohybu jako kroucení, skákání, protahování a to vše s nádechem dramatu.

Bollywood je neformální jméno jednoho z center indického filmového průmyslu. Bollywoodské filmy jsou známé pro svá pompézní hudební čísla a energické taneční scény. Tyto scény jsou základním prvkem tréninku. Instruktoři tvrdí, že tento druh tance povzbuzuje stydlivé lidi k překonání sebe sama. Je to lepší než obyčejné posilování a ještě vám zvýší sebevědomí.

„Lidé nemusí chodit cvičit. Stačí, aby se na hodině uvolnili. Na hodině budou křičet, uvolní se, stanou se někým jiným, budou dramatičtí, zpotí se vším tím skákáním, točením a kroucením. Splynou s hudbou,“ říká hlavní učitelka a umělecká ředitelka tanečního studia Blue 13 Achinta S. McDaniel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám