Hlavní obsah

Malý princ George má malér. Nachytali ho, jak rozbaluje dárky

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čekání na příchod Ježíška (či Santa Klause, Dědu Mráze a další variace v zahraničí) je testem trpělivosti každého dítěte. A zdá se, že syn vévody z Cambridge, malý princ George, v tomto testu ani trochu neobstál. Tříletého chlapce totiž nachytali, jak pod vánočním stromkem rozbaluje dárky.

Foto: Profimedia.cz

Malý princ George nevydržel vánoční napětí a vrhnul se na dárky.

Článek

Všichni si pamatují, jak vévoda z Cambridge v loňském roce hovořil o tom, že jeho syna zajímal balící papír a krabice více než samotné dárky. Jenže malý rošťák vyrostl a o obsah krabic už projevuje eminentní zájem. Dokonce i výrazně dříve než se sluší a patří.

Princ William tento rok nebude trávit Vánoce na tradiční královské sešlosti v Sandringhamu, ale bude pobývat u rodiny své manželky společně s oběma potomky.

William uvedl, že malému Georgovi již vysvětlili, že se dárky nemají otevírat předčasně. Ani princové prý v tomto ohledu nemají přednost před zbytkem dětí, smál se William.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám