Hlavní obsah

Dívka chce prodat panenství, aby pomohla rodičům. Ti ale problémy nemají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmnáctiletá Rumunka Aleexandra Khefrenová se rozhodla, že prodá své panenství. Částkou zhruba 27 miliónů korun chtěla přispět rodičům, aby kvůli finančním potížím neskončili na ulici. Ušlechtilý plán má ovšem jednu vadu. Rodiče v žádné problémové situaci nejsou a o záměru své dcery se dozvěděli až z internetu.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Dívčiny rodiče se samozřejmě snažili dceři plán rozmluvit. Aleexandřin otec, který je policista, jí navíc řekl, že se dopouští lži, vzhledem k tomu, že žádnou finanční pomoc nepotřebují, píše server Daily Mail.

Rodiče dívce také řekli, že pokud své panenství skutečně prodá nějakému neznámému člověku, už s ní nepromluví. Osmnáctiletou dívku ovšem neobměkčili, naopak je uzemnila s tím, že už je plnoletá a se svým tělem si může dělat, co sama uzná za vhodné.

Plán na prodání svého panenství napadl dívku při sledování filmu Neslušný návrh, kde hlavní mužská postava nabízí hlavní ženské postavě milión liber, aby s ním strávila noc. Aleexandra se následně vyjádřila, že svou nevinnost neprodá za méně než milión eur, což činí zhruba 27 miliónů korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám