Hlavní obsah

Steven Seagal hraje v beranici a kožichu v reklamě ruského mobilního operátora

Novinky, vps

Zdá se, že herec Steven Seagal začíná zúročovat své nedávno získané ruské občanství. Objevil se totiž v nové reklamě tamního mobilního operátora Megafon. V ní samozřejmě hraje svou klasickou roli drsňáka.

Steven Seagal se objevil v reklamě ruského mobilního operátoraVideo: Megafon

 
Článek

V krátkém spotu se partička grázlíků vydá za chodcem v kožichu a beranici s cílem okrást ho. Poté, co ho zastaví, se ale muž otočí a ukáže se, že je to Seagal. Ten na šéfa skupiny nekompromisně namíří prst a vytáhne svůj mobilní telefon.

Na něm spustí překladač a začne říkat: „Měkký sníh křupe pod nohama... Jako kosti mých protivníků. Co chcete, přátelé?“

Robotický hlas přeloží jeho jemnou výhrůžku do ruštiny a ještě před chvilkou sebevědomí útočníci pochopí, že narazili, a raději se vypaří. Po reklamním sloganu ještě Seagal popřeje v ruštině divákům veselé Vánoce.

Ruské občanství udělil 64letému herci výnosem prezident Vladimir Putin. Stalo se tak na začátku listopadu, přičemž minulý pátek si Seagal převzal ruský pas přímo od Putina.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Prezident Putin předává Seagalovi ruský pasVideo: AP

„Chtěl bych vám pogratulovat a také doufám, že tento malý krok bude znamenat začátek postupného zlepšování vztahů mezi našimi zeměmi,“ řekl podle agentury TASS Putin po předání pasu.

Seagal mluvil ještě méně než ve svých filmech a pouze poděkoval.

Kromě ruského občanství získal herec na začátku letošního roku i občanství srbské. Srbsko několikrát navštívil a chce ho prý propagovat ve světě. Kromě toho se objevil v srpnu i v Bělorusku na statku prezidenta Alexandra Lukašenka, kde si prohlédl úrodu.

Putin rozdává slavným cizincům občanství nezřídka. Asi nejznámějším případem je Gérard Depardieu, který ho dostal před třemi lety. Dále ho loni obdržel třeba boxer Roy Jones či mistr bojových umění Jeff Monson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám