Hlavní obsah

Policistku, která pomáhala na dálnici, málem trefil její vlastní vůz

Jen kousek dělil americkou policistku z Wisconsinu od toho, aby ji trefil její služební vůz. Žena na dálnici pomáhala motoristovi, který zůstal stát v levém pruhu, a když se vracela ke svému autu, narazil do něj jiný motorista. Vůz, jenž je po havárii na odpis, proletěl těsně kolem ní.

BEZ KOMENTÁŘE: Policistku málem na dálnici srazilo její odstavené auto, do kterého naboural jiný vůzVideo: Hudson WI Police Department

 
Článek

Policistka, jejíž jméno nebylo zveřejněno, zastavila v pondělí na dálnici u Hudsonu v levém pruhu se zapnutými majáky v bezpečné vzdálenosti za stojícím vozem, aby do něj nikdo nenarazil. Poté, co ověřila stav auta a řidiče, se vracela ke svému autu.

Na záběrech z palubní kamery, které místní policejní oddělení zveřejnilo na svém facebookovém profilu, je vidět, jak najednou v chůzi zastavila a začala couvat. Jeden z řidičů totiž nedával pozor a do policejního auta ve velké rychlosti narazil.

Foto: Hudson Police Department

Policejní auto bylo po nehodě na odpis.

Letící vůz těsně minul policistku, narazil do středové bariéry a poté se přes všechny pruhy dosunul až k pravému kraji dálnice. Policistce se nic nestalo a projíždějící řidiči stihli zastavit a do neovladatelného vozu nenarazili.

Řidič, který nehodu zavinil, podle prohlášení policie vyvázl s blíže nespecifikovanými zraněními, která ho neohrožovala na životě.

Reklama

Výběr článků

Načítám