Hlavní obsah

Vyhrál milióny v loterii, investoval je do drog

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Ronnie Music, který minulý rok vyhrál v loterii tři milióny dolarů (asi 73 miliónů korun), investoval peníze do drog a hrozí mu vězení. Loni prohlásil, že chce část peněz uložit, avšak podle médií peníze „investoval” do obchodování s metamfetaminem.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Podle prokuratury se výherce loterie spojil s dealery, kteří drogu distribuují v okrese Ware státu Georgia, kde Music žije.

Případ vyšel najevo po zadržení několika Musicových kompliců, kteří se pokoušeli prodat pět kilogramů metamfetaminu v hodnotě půl miliónu dolarů. Při výslechu zadržení Musica označili za osobu, která drogu nakoupila a předala k dalšímu prodeji. Prozradili také, že za milión dolarů z výhry byly kromě drog nakoupeny zbraně, munice a auta.

Music byl v minulosti už jednou odsouzen za kriminalitu a minulý týden se u okresního soudu k novým deliktům přiznal. Podle listu The Atlanta Journal - Constitution mu hrozí až doživotní trest, avšak případ je stále ve vyšetřování.

Soudce konstatoval, že Music promrhal příležitosti bezpečného a legálního investování svých peněz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám