Hlavní obsah

Charlie Sheen: Dostal jsem od Donalda Trumpa padělek luxusního šperku

Novinky, vps

Předpokládaný republikánský kandidát na prezidenta Donald Trump se již dlouho pohybuje ve světě celebrit. Není proto překvapením, když o něm osobnosti vykládají různé historky. O jednu se teď podělil herec Charlie Sheen.

Foto: Dylan Martinez, Reuters

Charlie Sheen

Článek

Sheen, který loni přiznal, že je HIV pozitivní, se o víkendu objevil v pořadu The Graham Norton Show stejnojmenného moderátora. Řeč přišla i na to, zda je 50letý herec fanouškem Donalda Trumpa.

„Jeho fanoušek opravdu nejsem,“ odpověděl Sheen a začal vyprávět, jak před lety potkal Trumpa v restauraci.

„Seděl jsem na večeři s mou tehdejší ženou Brooke (Muellerovou), když v tom přišel Trump a řekl, že by nám rád dal svatební dar,“ řekl Sheen.

Trump sundal své manžetové knoflíčky a řekl, že jsou od značky Harry Winston a jsou z platiny a s diamanty. Trval na tom, že Sheen musí dar přijmout, herec si je tedy vzal.

Foto: Brian Snyder, Reuters

Donald Trump při svém projevu ve městě Manchester

O půl roku později šel Sheen ke klenotnici, aby si nechal ocenit nějaké šperky, a vzal s sebou i darované manžetové knoflíčky. Když klenotnice vzala lupu, aby je prozkoumala, okamžitě měla jasno, že se jedná o levnou napodobeninu.

Samozřejmě se jedná jen o Sheenovo tvrzení, které by šlo snadno smést ze stolu, jenže The New York Times v pondělí zveřejnili článek o Trumpovi a jeho vztahu ke známému právníkovi Royi Cohnovi. Trump mu jednou za odměnu dal taktéž manžetové knoflíčky s diamanty v krabičce Bulgari.

Po Cohnově smrti je společně s dalšími věcmi převzal jeho partner Peter Fraser. Po čase je nechal společně s dalšími šperky ocenit. Výsledek? Opět padělky...

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám