Hlavní obsah

Dopravu na silnici zastavil sedmimetrový triceratops

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kuriózní dopravní problém řešili před pár dny na anglickém ostrově Wight. V noci se tam totiž na silnici objevil sedmimetrový model triceratopse. Podle BBC se předpokládá, že za jeho umístěním na vozovku stáli nějací „opilí vtipálci“.

Foto: repro BBC, Profimedia.cz

Silnici zablokoval sedmimetrový model triceratopse.

Článek

Model rohatého dinosaura je součástí nedaleké zahrady patřící k dekoraci obchodu místního podnikatele Martina Simpsona, který prodává mimo jiné fosilie.

„Je potřeba nějakých pět chlápků, aby dinosaura posunuli o pár centimetrů, takže rozhodně šlo o velké úsilí a pravděpodobně byl přítomen alkohol,“ uvedl Simpson.

Podnikatel pro BBC dodal, že se teď zaměří na větší zabezpečení, aby k tomu nedošlo znova.

Dinosaura ze silnice rychle odstranili přivolaní zaměstnanci společnosti Island Roads, která se na ostrově stará o údržbu silnic. V tu chvíli už ale fotku netradiční silniční překážky hojně sdíleli uživatelé na sociálních sítích, kam ji nahrál projíždějící řidič Chris Hollingshead. I ten správně pochopil situaci, když svůj příspěvek doplnil hashtagem „godblessbeer“, tedy bůh žehnej pivu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám