Hlavní obsah

Profesionální jedlík zvládl jako první výzvu, ze které by se mnohým udělalo špatně

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výkon, ze kterého by se většině lidí nejspíš udělalo špatně, předvedl britský jedlík Adam Moran. Za necelých 20 minut do sebe totiž dokázal nasoukat sedm liber (něco málo přes tři kila) lívanců.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Jedlík do sebe naházel tři kila lívancůVideo: Caters News, AP

 
Článek

Na spořádání lívanců politých javorovým sirupem a doplněných zmrzlinou měl 20 minut, zvládl to však o minutu a 19 sekund dříve.

„Mám neukojitelnou chuť k jídlu a jsem docela hloupý, což ze mě dělá dobrého profesionálního jedlíka,“ uvedl pro Caters News v nadsázce 30letý Moran, který výzvu s palačinkami zvládl v restauraci v Leedsu jako první člověk.

„Předtím to nikdo nezvládl, a teď už chápu proč. Žádný začátečník by nesnědl sedm liber lívanců za 20 minut. Vlastně by nesnědl sedm liber čehokoliv,“ okomentoval svůj výkon.

Podobné soutěže jsou podle něj nebezpečné – člověk si musí být dobře vědom, do čeho jde, a znát své limity. Lidé se do něj prý někdy strefují, dělá to však jen pro zpestření.

„Normálně takhle samozřejmě nejím,“ vysvětlil Moran. „Paradoxně jsou mými největšími koníčky zdraví, fitness a správná výživa,“ dodal.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám