Hlavní obsah

Dejte tam radši tuhle. Uprchlý žhář poslal policistům hezčí fotku

Washington

Tahle je hrozná, posílám lepší, napsal na facebookovou stránku policie ve městě Lima v americkém Ohiu muž hledaný pro žhářství a vandalismus. A udělal, co slíbil - zaslal selfie snímek, na němž pózuje ve slunečních brýlích a s pečlivě zastřiženým knírkem. Policisté to ocenili.

Foto: Lima Police Department

Policejní snímek (vlevo) se Pughovi nelíbil.

Článek

„Tento snímek nám (hledaný) Donald „Chip“ Pugh sám zaslal. Děkujeme, že se nám snaží vyjít vstříc, ale teď bychom ocenili, kdyby přišel osobně a probral s námi obvinění, kterým čelí,“ reagovalo policejní oddělení ve městě Lima.

Pugh se měl žhářství dopustit hned v několika případech a zatykač na něj vydali proto, že ignoroval předvolání a nedostavil se k podání vysvětlení.

Foto: Lima Police Department

Donald Pugh na snímku, který pověsil na facebookový profil policie ve městě Lima v americkém Ohiu. Doplnil ji textem: Tady je lepší fotka, tamta je hrozná.

Snímek, který policisté zveřejnili na internetu, hledaného muže rozlítil natolik, že si postěžoval i místnímu rádiu, poznamenává BBC. „Chlape, tohle teda zpackali. Dali tam fotku, na které vypadám jako Thundercat (americký černošský baskytarista – pozn. red.) nebo James Brown na útěku.

Pobavení uživatelé už na Facebooku zareagovali vytvořením facebookové stránky „Osvoboďte Donalda Pugha“.

Reklama

Výběr článků

Načítám