Hlavní obsah

Zpěváka Chrise Browna vyšetřují kvůli útoku na fanynku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Policie vyšetřuje amerického zpěváka Chrise Browna, kvůli obvinění ženy, která si chtěla pořídit jeho fotografii. Fanynka tvrdí, že ji v sobotu v hotelu Palms Casino Resort v Las Vegas uhodil a vzal mobilní telefon, informovala agentura AP.

Foto: Profimedia.cz

Chris Brown

Článek

Žena napadení telefonicky nahlásila policii v sobotu dopoledne. Policie v sobotu večer vydala prohlášení, podle něhož se mezi oběma v hotelu odehrála prudká potyčka, když si oběť přišla Browna vyfotografovat. Vyšetřovatelé chtěli s Brownem hovořit v jeho hotelovém pokoji, ale hvězda opustila hotel dříve, než policisté dorazili. Policie 26letého zpěváka do sobotního večera nezatkla.

Brown měl v pátek jedno z pravidelných vystoupení v nočním klubu hotelu The Cromwell Las Vegas.

Brown, který proslul písněmi Run It nebo Kiss Kiss, měl problémy se zákonem už v minulosti. Za napadení bývalé přítelkyně Rihanny v roce 2009 mu byl vyměřen pětiletý podmínečný trest. Kvůli porušení podmínky pak strávil rok ve vězení. [celá zpráva]

V roce 2013 zase napadl jednoho fanouška a byl odsouzen k pokutě a dvěma dnům vězení. Loni se stal sám obětí útoku, když ozbrojení lupiči vpadli do jeho domu v Kalifornii a zamkli jeho tetu na záchodě.

Před měsícem Brown zrušil plánované turné po Austrálii a Novém Zélandu poté, co mu nebylo uděleno vízum kvůli usvědčení z domácího násilí z roku 2009.  Nesmí vystupovat ani ve Velké Británii. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám