Hlavní obsah

Vyhrál jackpot, los raději schoval do mouky

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Američan Fred Morgan z Detroitu v dubnu vyhrál v loterii rovný milión dolarů, tedy asi 24,5 miliónu korun. Výhra ho ohromila a zároveň znejistěla. Ze strachu totiž s manželkou schovali los do dózy s moukou.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Morgan si los koupil na čerpací stanici, kde si ho den po slosování chtěl také zkontrolovat.

„Skener ale nefungoval. Dal jsem ho proto prodavači a ten říkal, že to vypadá, že jsem vyhrál,“ uvedl Morgan pro server Detroit Metro Times.

Los si poté pečlivě hlídal a raději ho po poradě s manželkou schoval na poměrně kuriózní místo.

„Hlídali jsme ho. Říkali jsme si, že do dózy na cukr by se někdo mohl podívat, ale v té na mouku by snad nikdo nic cenného nehledal,“ dodal Američan.

Po vybrání výhry šel do práce a vyklidil si skříňku, čímž pověsil na hřebík 31letou kariéru poštovního doručovatele. Když se ho šéf ptal, co dělá, odpověděl lakonicky: „Vyhrál jsem milión a jdu do důchodu.“

Už předtím, než si šel do sídla loterijní společnosti pro výhru, si dal dohromady finanční plán. Detaily neprozradil, pouze se ví, že teď chce s manželkou více cestovat.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám