Hlavní obsah

Roztančená žádost o ruku dohnala dívku k slzám

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

S originálními žádostmi o ruku se poslední dobou zejména v zahraničí roztrhl pytel. Ne každému se ale přitom povede to, co skotskému brankáři Seanu Murdochovi. Nejen, že jeho předem secvičené číslo s profesionálními tanečníky doslova zastavilo celé Times Square v New Yorku, ale jeho vyvolenou dohnalo až k slzám, uvedl server Mirror.

BEZ KOMENTÁŘE: Žádost o ruku se zájmem sledovaly desítky lidí

 
Článek

Osmadvacetiletý skotský fotbalista, který momentálně hraje za New York City FC, se na sklonku letošního roku rozhodl, že do toho praští a požádal o ruku svou přítelkyni Charissu Fergusonovu. Nenechal ale nic náhodě a zorganizoval přímo na náměstí taneční flash-mob na skladbu Merry You od Bruno Marse, do kterého se v jeho průběhu zapojil.

K tomu mu pomohlo i šest tanečníků z Broadway Dance Centre, kde celý nápad vymysleli. „Charissa neměla nejmenší tušení, co se chystá, takže to bylo absolutně perfektní. Myslel jsem si, že řekne ano, ale byl jsem nervózní,“ popsal Murdoch.

Na místě byla i Charissina matka a sestra, které o všem věděly a měly jediný úkol: přivést budoucí nevěstu na místo včas. Což se jim povedlo. „Jsem pořád v šoku, ale jsem šťastná,“ svěřila se budoucí paní Murdochová, která samozřejmě řekla ano.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám