Hlavní obsah

SuperStar: Langerové fandí celé Říčany

Právo, ČTK, cie

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ŘÍČANY

Městečko Říčany u Prahy nyní žije nedělním finále soutěže Česko hledá SuperStar. Většina místních drží pěsti sedmnáctileté okaté studentce Anetě Langerové, která se do metropole rozjela právě odtud.

Článek

"Moc bych jí to přála," svěřila se právnička městského úřadu Alena Adeltová, která klání sleduje každou neděli. Líbí se jí, jak Aneta zpívá, i když rock, kterému dává přednost mladá hvězdička, v lásce moc nemá. "Jsem starší generace," vysvětlila s úsměvem.

Nadcházející duel se Šárkou Vaňkovou (16) půjde rozhodně sledovat na Masarykovo náměstí, kde radnice nechá postavit velkoplošné obrazovky, které budou přenášet dění z pomyslného kolbiště v Praze.  

Nebe možná rozjasní ohňostroj

Také asistentka starostky Ivana Vojáčková Langerové fandí. "SMS posíláme o sto šest," řekla. Nedělní večer podle ní zpestří diskotéka, vystoupení umělců, výtěžek půjde na dětský dům ve Stránčicích. Pokud Aneta vyhraje, oslaví to Říčany pestrým ohňostrojem.

"My starší jsme se o ní dozvěděli až ze SuperStar. Lidé, kteří se pohybují kolem hudby, o ní věděli. Zpívala v místním pěveckém sboru a vystupovala se svou kapelou," vyprávěla.

"Aneta chodila do školy s bráchou," hrdě hlásila třináctiletá Jana Březinová, která už si vyprosila souhlas rodičů, aby mohla na finále do ulic. "Sámer mi byl nesympatický," řekla na adresu favorita Sámera Issy, který kolo před finále ze soutěže překvapivě vypadl.

Anetu vychválil i její učitel kytary a zpěvu Jiří Barda. "Je bezvadná," shrnul. "Odmalička měla krásně zabarvený spodní hlas," zavzpomínal.

Nezastíral, že ji už nějaký čas pomáhal protlačit do showbyznysu. "Všechno dělala pro to, aby se do špičky nějakým způsobem propracovala, aby se její talent nějak uplatnil," dodal.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Aneta Langerová

Sedmnáctiletá studentka obchodní akademie v Praze.

Výběr článků

Načítám