Hlavní obsah

Skočil salto vzad na střeše mrakodrapu, jen zázrakem se nezabil

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ašdod

Obrovský hazard se životem si zahrál ruský parkourista, který vystupuje pod jménem Sergej Skákající Buddha. Na střeše čtyřicetipatrového mrakodrapu v Izraeli skočil bez jištění backflip, málem se mu to ale vymstilo, napsal server The Daily Mail.

BEZ KOMENTÁŘE: Hrál hazard se životem, málem na to doplatil

 
Článek

Při pohledu na mladíkův skok tuhne krev v žilách. Pro svůj kousek si čtyřiadvacetiletý Rus vybral zhruba padesáticentimetrový trám na střeše rozestavěné budovy v Ašdodu ve výšce 150 metrů.

Po dopadu však kaskadér nedopadl doprostřed trámu čnějícího ve vzduchu, ale na jeho okraj a sklouzl na stranu. Naštěstí se včas zachytil pažemi a vylezl zpět na betonový trám. „Byl jsem vyděšený, ale strach vás drží dál od smrti. Jsem připraven na další skok,” nenechal se odradit parkourista.

Za sebou má už celou řadu adrenalinových kousků. Při nich si přivodil například otřes mozku nebo si zlomil nohu. Při podobném pokusu na střeše šestnáctipatrové budovy se minulý rok zabil Sergejův krajan Pavel Kašin.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám