Hlavní obsah

Po dálnici se prohánělo auto na třech kolech

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Houston

Jak byste zareagovali, kdyby se vedle vás na dálnici objevilo auto jedoucí bez předního kola? Pasažér jednoho z vozů na texaské dálnici měl jasno - vzal do ruky mobilní telefon a bláznivého řidiče natočil. Ten s vozem jel po silniční komunikaci zhruba tak, jako kdyby jej ukradl.

BEZ KOMENTÁŘE: Po dálnici se řítilo auto se třemi koly

 
Článek

Automobil se proháněl po silnici bez levého předního kola, přičemž jiskry létaly všude kolem chybějící části vozidla. Starší model šestiválcového Fordu Mustang měl ztmavená skla, a tak není jasné, kdo jej řídil.

Kdo by si však myslel, že byl řidič opatrný a jel s vozem minimální rychlostí, jen aby nějak dojel na nejbližší odstavné místo, hluboce by se mýlil. Vozidlo totiž jelo maximální rychlostí, kterou daný defekt umožňoval, a v krátkém klipu dokonce suverénně předjelo jiný vůz.

„A tohle se odehrává právě teď,” řekl během natáčení pobaveně autor kuriózního videa, které natočil zřejmě nedaleko města Houston.

Reklama

Výběr článků

Načítám