Hlavní obsah

Penzista si zaplatil společnici, přijela synova snoubenka

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Trentino

Sedmdesátiletý penzista ze severoitalského Trentina zažil asi největší šok svého života místo příjemného prožitku, který zamýšlel. Objednal si dívku na eskort, přičemž kvůli diskrétnosti si raději objednal ženu z jiného, nedalekého města. Jenže z města Vicenza dorazila 40letá žena, která byla snoubenkou jeho syna.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Říkal si, jak chytrý krok udělal. Než aby si zaplatil nějakou z místních dívek, a riskoval tak šuškandu, zapátral ve vedlejším městě. Chytrý tah se však změnil v katastrofický, když na prahu jeho domu stanula dívka jihoamerického původu – snoubenka jeho syna. Ta přitom snoubenci i celé rodině tvrdila, že pracuje jako číšnice.

Muž prý uvažoval, zda má svého syna informovat, a nakonec tak učinil. Syn tuto skutečnost vzal podle očekávání špatně.

K této události došlo podle italských médií již před čtyřmi lety, avšak zveřejněna byla vzhledem k aktuálnímu soudnímu slyšení mezi otcem a synem až nyní.

Syn se s otcem momentálně soudí kvůli „blíže nespecifikovaným zraněním“. Zda si nakonec svoji snoubenku vzal, není známo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám