Hlavní obsah

Šla na záchod s bolestmi břicha a porodila dítě

Novinky, vps

Britka Gaynor Rzepková neměla nejmenší ponětí, že je těhotná. Ranní nevolnosti se jí netýkaly a netrpěla ani bolestmi, tedy s výjimkou posledního dne těhotenství, kdy ji v noci vzbudila ostrá bolest v břiše. Odběhla na záchod a tam přivedla na svět zdravého chlapce.

Foto: Profimedia.cz

Gaynor Rzepková a její syn Olly-James

Článek

Pětadvacetiletá žena z městečka Cowbridge nedaleko Cardiffu nečekaně porodila 16. února a tento týden vše popsala pro list The Daily Mail.

Během netušeného těhotenství dle svých slov normálně pracovala v supermarketu, kde často zvedala 25kilové bedny, a dokonce uběhla půlmaraton. Najednou sice měla neustále chuť na čokoládové tyčinky a před Vánocemi nabrala pár kilo, ale nepřišlo jí na tom nic divného.

Bolest jí nedovolila spát

Hodiny před porodem se v práci necítila dobře, ale nabídku vedoucího, aby šla domů, odmítla. V noci se pak několikrát probudila s bolestmi břicha.

„Před půl šestou ráno přišla další ostrá bolest, šla jsem zase na toaletu. Necítila jsem se dobře, tak jsem se postavila. Zatlačila jsem a on přišel na svět. Zachytila jsem ho těsně předtím, než spadl do záchodu. Byla jsem v šoku,“ uvedla čerstvá matka, která bydlí u svých rodičů.

Bála se reakce otce

Její matka si myslela, že za dceřinými bolestmi stojí zánět slepého střeva, a tak probděla celou noc. Jakmile slyšela křik z koupelny, běžela do druhého patra za svou dcerou.

„Jakmile jsem viděla dítě, zafungovaly moje mateřské instinkty. Objala jsem ho a zabalila do ručníku. Pak jsem dceři pomohla posadit se. Z šoku byla úplně bílá,“ popsala situaci 53letá Tanja Rzepková.

Britka se nejprve bála reakce otce dítěte, s nímž je něco přes rok, ale ten byl nadšený. Během jejího těhotenství se přestěhoval za prací do anglického Blackpoolu, teď už však plánuje, že se co nejdříve vrátí, aby byl se svou partnerkou a chlapečkem, kterého pojmenovali Olly-James.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám