Hlavní obsah

Soutěžící zmátl porotce. Nepoznali, jestli je muž nebo žena

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velká Británie

Je to kluk nebo holka, šeptali si mezi sebou porotci britské pěvecké soutěže Hlas při sobotním vystoupení Jamese Byrona. Aniž by soutěžícího viděli, po hlase nebyli schopni rozpoznat, jakého je pohlaví, informoval server mirror.co.uk. A nutno dodat, že ani jeho zjev není jednoznačný.

James Byron vystoupil s písní Cry Baby od Janis Joplinové

 
Článek

Čtyřiadvacetiletý mladík z Leicesteru si vybral píseň Cry Baby, kterou v originále zpívá Janis Joplinová. Což také napomohlo k tomu, že porotci, kteří si v úvodních kolech vybírají soutěžící do svých týmů, byli ze zbarvení jeho hlasu dost na rozpacích.

„Je to kluk nebo holka,“ ptal se už během vystoupení svého kolegy zpěvák Tom Jones, který je jedním z letošních koučů porotců. „Všichni jsme byli opravdu zmatení, nevěděli jsme, jestli je to mužský nebo ženský hlas,“ přiznala Jamesovi do očí australská královna popu Kylie Minogue.

U Byrona je opravdu těžké s jistotou říct, jakého je pohlaví

Byron je však těžce identifikovatelný nejen podle hlasu, ale i podle vzhledu. „Když jsem byl menší, byl jsem terčem šikany kvůli tomu, jak vypadám. Vždycky jsem byl trochu zženštilý a hodně lidí si mě pletlo se ženou,“ postěžoval si Byron.

Zadostiučiněním mu nyní může být, že postoupil do dalšího kola. Do svého týmu si ho vybral rapper will.i.am.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám