Hlavní obsah

Vítr málem převrátil jedoucí kamión na auto v protisměru

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dramatické chvíle si prožil před pár dny jeden řidič v norském městě Haugesund. Na mostě se setkal s v protisměru jedoucím kamiónem, s nímž si pohrál vítr. Ten se opřel do návěsu takovou silou, že se celý kolos málem převrátil na osobní vůz.

BEZ KOMENTÁŘE: Vítr málem převrátil jedoucí kamión na protijedoucí autoVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Řidič jménem Thor Arne natáčel kamión jedoucí před ním, protože ten se během orkánu Xaver také potýkal se silným větrem. Ještě ale netušil, že by si měl dávat pozor spíše na jiný kamión.

Zatímco řidič prvního nákladního automobilu neměl při přejezdu mostu větší starosti, na toho druhého čekaly možná nejnáročnější momenty za dobu, kterou se řízení věnuje. Poryv větru totiž návěs jeho vozu naklonil tak, až se zdálo, že se musí převrátit. Nakonec ale vše dopadlo dobře a oba řidiči projeli bez nehody.

BEZ KOMENTÁŘE: Neúspěšné pokusy o přistání Boeingu 777

Orkán Xaver kromě silniční dopravy zavařil i pilotům letadel, kteří měli problémy s přistáním. Nejlepší záběry se podařilo pořídit na letišti v Birminghamu, kde si užili své obzvlášť piloti Boeingu 777 aerolinek Emirates a letounu Dash 8 společnosti Brussels Airlines. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Letadlo Brussels Airlines po neúspěšném prvním pokusu nakonec přistálo

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám