Hlavní obsah

Pavel Vítek hledá na nebi svou hvězdu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Producent Janis Sidovský, přítel zpěváka a herce Pavla Vítka, se chystá se svým otcem do Řecka. Tatínek totiž konečně získá řecké občanství, a tak se s ním pojede podívat za příbuznými. Nechce je ovšem okamžitě šokovat, proto jim Pavla představí později. Oba přátelé se zatím doslova dřou na zahradě. Večer se dívají na oblohu a snaží se najít hvězdu, která je od Vánoc po Pavlovi pojmenovaná.

Článek

"Je to báječný pocit vědět, že tam někde, strašně daleko, je má hvězda, byl to skvělý dárek," stále se rozplývá Pavel Vítek nad vánočním dárkem svého přítele Sidovského.

Hvězda se nachází se v souhvězdí Plejády, je pouhým okem neviditelná a jméno Pavel Vítek nese od Štědrého dne. Tento stav je prý nezvratitelný. Londýnská společnost, která celou transakci za pár tisíc korun zajišťovala, tvrdí, že pod tímto jménem bude zaevidována ve všech dokumentacích, včetně těch, které se nacházejí v knihovně Kongresu USA nebo v NASA.

Většinou ale mají oba starosti zcela běžné. Pavel má pořád ruce od hlíny, vrtá se v zemi a sází vzrostlé jedle.

"Sázím i kytky, ale takové, co se nemusejí sázet každý rok. A protože je sucho, tak pořád zalívám. Navíc už budu muset začít sekat trávu," povzdechl si.  

Na albu chystá překvapení

Vedle toho ještě Pavel Vítek pendluje mezi muzikály Rebelové a Bídníci a dokončuje nové album.

"Bude to pro moje příznivce a vlastně i nepříznivce docela velké překvapení, protože je to odklon od popu směrem dál," prozradil zpěvák, který si moc přeje, aby album bylo úspěšné. Oba by byli také rádi, kdyby je někteří lidé nechali v klidu žít, tak jak oni chtějí.

"Jsem fatalista, mám tisíce přání, ale nechávám všechno plynout. Když člověk netlačí na pilu, stejně se něco z toho splní. Teď momentálně bych chtěl, aby se všechny stromky, které sázím, ujaly," poznamenal Vítek.

Reklama

Související témata:

Související články

Celebrity na cestách zažívají překvapení

Série pořadů televize Prima Hvězdy na cestách, jehož první díl se bude vysílat zítra večer, se bude zajímat o to, jak české celebrity nejraději tráví...

Výběr článků

Načítám