Hlavní obsah

Škola naruby: Učitelé si vystřelili ze svých studentů

Novinky, vps

Je běžné, že studenti posledních ročníků se před odchodem ze školy učitelům pomstí za léta trápení a připraví si na ně nějaký žertík. Vyučující na škole Honiton Community College v anglickém hrabství Devon ale tuto tradici otočili a ze svých svěřenců si vystřelili sami, napsal britský portál MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Učitelé si vystřelili ze studentů

 
Článek

Studenti školy byli přesvědčeni, že dávají tipy novým žákům v rámci vznikajícího instruktážního videa. Někteří studenti dokonce zůstali den předtím vzhůru dlouho do noci, chtěli si totiž na svém projevu dát záležet.

Učitelé jejich snahu odměnili poněkud netradičním způsobem. Jakmile začal student mluvit na kameru, objevil se za ním někdo z učitelského sboru a tančil, mával a dělal různé žertíky.

„Chtěli jsme obrátit ty běžné studentské vtípky. Nemysleli jsme si, že by to ve finále mohlo dopadnout tak dobře. Některé komentáře sice zrovna nechválily tanec, ale co byste čekali od učitelů,“ okomentoval klip jeden z učitelů Rob Robson.

„Vůbec jsme nevěděli, co se za námi děje. Kameraman se sice smál, ale mně nic nedošlo. Viděli jsme to až při společném promítání. Netušil jsem, že naši učitelé mají takový smysl pro humor,“ řekl student Daryl Young.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám