Hlavní obsah

Kanadský žertík filmového maskéra skončil příjezdem policejního komanda

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nottingham

Filmový maskér Patrick Plummer z Anglie má teď jistotu, že je ve svém oboru skutečně skvělým profesionálem. Kdyby si však nechal kanadské žertíky na Halloween, možná by si ušetřil policejní vyšetřování. Čtyřiatřicetiletý umělec totiž minulý týden nechal před svým domem uťatou ruku s dokonale nalíčenou krví a poškozenou tkání.

Foto: Profimedia.cz

Ruka, kterou Plummer nechal ležet na ulici.

Článek

Ruka vypadala tak realisticky, že se kolemjdoucí vyděsili a zavolali policii. Patrick mužům zákona musel vysvětlovat, že je uměleckým maskérem a rekvizitu připravil pro neteř, která měla přijít v den svých narozenin za strýčkem na návštěvu.

„Vyděšení sousedé zavolali na tísňovou linku v domnění, že ruka je skutečná,“ potvrdil britskému listu The Sun mluvčí nottinghamské policie.

Foto: Profimedia.cz

Patrick Plummer vysvětluje policistům, že se jednalo jen o vtip

Policie přitom přijela s těžkooděnci, kteří obklíčili dům a uzavřeli celou ulici.

„Policie mi sdělila, že poslala pro forenzní vyšetřovatele. Nakonec se jeden z policistů zasmál a dodal: ‚Už vím, kam přijdu na Halloween,‘,“ svěřil Patrick britskému The Sun.

Reklama

Výběr článků

Načítám