Hlavní obsah

Matku považovali za mrtvou, puls jí jako zázrakem naskočil po porodu

Novinky, vrb
Missouri City

Novorozená holčička a její matka za sebou mají těžko uvěřitelný zážitek. Zatímco dítě přicházelo na svět, rodička byla technicky mrtvá.

Dítě se narodilo mrtvé matce, ta pak jako zázrakem ožila

 
Článek

Těhotná středoškolská učitelka Erica Nigrelliová z Missouri City v Texasu prožila neuvěřitelný příběh hodný zfilmování. Ve třídě uprostřed vyučování znenadání omdlela. Její manžel Nathan, také učitel, byl v tu chvíli jen o dvě třídy dál, přivolaly ho děti.

"Erica ležela na podlaze, měla pěnu u úst. Volal jsem okamžitě 911. Křičel jsem do telefonu, že moje žena je těhotná a má záchvat, že za tři týdny má porodit, " popisuje muž chvíle hrůzy.

Lékaři se dostavili téměř okamžitě, ale 32leté ženě nenašli puls. Proto jí bylo následně na sále dítě vyňato z těla císařským řezem.

Pak se ale stalo něco neskutečného. K úžasu všech se ženě, kterou považovali za mrtvou, několik minut po operaci vrátil puls. Během následujících pěti dnů zůstala v bezvědomí na jednotce intenzivní péče. Lékaři jí tu diagnostikovali srdeční vadu, která předtím způsobila jeho zástavu.

Dcerka Elayna závažnou situaci přestála bez újmy na zdraví. Šťastný otec Nathan se svěřil novinářům: "Máme nádherné dítě. Moje žena je tu s námi, Bůh stál při nás."

"Vzpomínám si, jak jsem v sanitce cítila, že padám do hlubiny, a pak jsem viděla sluneční světlo," popisuje Erica.

Reklama

Výběr článků

Načítám