Hlavní obsah

Prodavačka zpacifikovala zloděje chilli omáčkou

Sydney

Palčivou, peprnou a pohotovou odpověď měla zaměstnankyně bufetu v australském Sydney pro zloděje, který se pokusil ukrást tržbu. Popadla první věc, kterou měla po ruce - a tou byla ke zlodějově smůle nádoba plná chilli omáčky, napsal server australské televize ABC.

Foto: Reuters

BEZ KOMENTÁŘE: Prodavačka chrstla zloději chilli omáčku do tváře

Článek

Čtyřiadvacetiletý Tyrone Holmwood přišel v neděli večer do bufetu na sydneyském předměstí a nejprve si objednal jídlo. Po chvíli se ovšem dostal do hádky s obsluhou, přešel za pult a snažil se otevřít pokladnu.

Prodavačka Joanna Darnoskiová popadla mísu s chilli omáčkou a chrstla ji po zloději. „Neváhala jsem. Chtěla jsem se jen ochránit,“ uvedla 27letá žena.

Ostrá tekutina mladíka zasáhla přímo do obličeje, takže když dorazili muži zákona, ležel na podlaze, kde ho snadno zadrželi. "Asi si dokážete představit, že s obličejem plným chilli utrpěl nějaké ty popáleniny a dost nám zčervenal, než jsme dojeli," uvedli policisté.

Popáleniny byly Holmwoodovi ošetřeny, ale když v pondělí předstoupil před soud, měl stále velmi zarudlé oči. Soudce zamítl propuštění na kauci z důvodu závažnosti činu a také kvůli předešlým prohřeškům obviněného. Zatím tedy zůstává ve vazbě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám