Hlavní obsah

Večeře v křižovatce měla být vtipná, čekající řidiči měli jiný názor

Novinky, vps
Londýn

Dopravní zácpa, k níž došlo minulý týden v londýnské čtvrti Thornton Heath, měla kuriózní příčinu. Způsobila ji neznámá dvojice, která uprostřed rušné silnice začala večeřet a blokovala tak provoz. Mělo se zřejmě jednat o vtip, ten ale ostatní v čele s rozzuřenými motoristy nepochopili. O případu informoval britský deník Metro.

BEZ KOMENTÁŘE: Dvojice si prostřela stůl na křižovatce a začala večeřet

 
Článek

Dvojice se uvelebila s malými židlemi a stolem uprostřed křižovatky a zablokovala tím jeden jízdní pruh. Brzy tak vznikla dlouhá řada stojících vozů, které neměly kam uhnout.

Jedlíci si mezitím vychutnávali večeři a rozzlobenými výkřiky řidičů se nenechali rušit. Jen v jeden moment muž v černé čepici vstal a začal na jednoho z motoristů křičet. „Jím své jídlo, tak co? Jím své jídlo. Počkej, až skončím,“ říkal.

Jeden z přihlížejících, který situaci natáčel a k dvojici patřil, říkal, že se jedná o legraci, ale většina ostatních s ním nesouhlasila. Hranice, za kterou končí humor, byla podle nich v tomto případě překročena a neznámá dvojice pouze naštvala desítky řidičů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám