Hlavní obsah

Živoucí upírka vypije denně litr krve

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pořadu My Strange Addiction (Moje podivná závislost) americké kabelové televize TLC se už objevili lidé s hodně zvláštními závislostmi. Všechny ale trumfla 29letá Michelle, která se představila v závěrečné epizodě aktuálně vysílané řady. Nemůže totiž odolat chuti krve a denně jí v průměru vypije jeden litr.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena je závislá na pití krve

 
Článek

„Krev je pro mě stejně důležitá jako voda. Ráda ji piju, když si čtu, odpočívám nebo se dívám na televizi. Vždy se najde příležitost pro její pití,“ řekla v pořadu Michelle.

Američanka, kterou díky jejím tetováním, piercingům a extravagantnímu účesu nelze přehlédnout, pije krev prý už 10 let. Z velké většiny se jedná o prasečí krev, ale žena z kalifornského města Lancaster si umí najít cestu i k té lidské. Nevezme si ji ale jen tak od někoho.

„Musí to být někdo, kdo je mi blízký - dobrý přítel, partner nebo milenec. Někdo, koho znám opravdu dobře,“ vysvětlila Michelle.

Bloody Mary jedině s krví

Závislost ženy, která je často označována jako upírka, je tak silná, že si krev musí dát ráno po probuzení. Pokud si nedá svou dávku, je prý podrážděná, naštvaná a nechce opustit dům. Někdy si červenou tekutinu dá čistou, jindy si ji zase s něčím smíchá nebo ji dokonce používá jako přísadu při vaření. Bloody Mary si pak pochopitelně nepřipravuje s rajčatovou šťávou...

Mnoho lidí je její zálibou znechuceno, ona sama ji srovnává s pitím vína. „Je to podobné. Když cítím, jak mi krev stéká do žaludku, je to pro mě stejné, jako když mám rýmu a napiju se grogu,“ uvedla ve své zpovědi Američanka.

Reklama

Související články

Američanka sní patnáct deodorantů měsíčně

Devatenáctiletá Nicole z New Yorku trpí velmi bizarní závislostí. Mladá Američanka nedokáže odolat chuti deodorantů a měsíčně jich sní až patnáct. Ohrožuje tím...

Výběr článků

Načítám